Google+ Randuri pentru suflet: Artistul care naste maiestrie si frumos - videograful

joi, 30 ianuarie 2014

Artistul care naste maiestrie si frumos - videograful

In viata sunt cateva momente pe care nu le uiti indiferent de situatie, iar unul dintre acestea este, cu siguranta, ziua nuntii. Este o zi care iti da multe batai de cap, pentru ca fiecare dintre noi, si aici ma refer mai ales la domnisoare, vrem ca totul sa fie perfect, sa fie de vis.

Unele dintre noi ne facem planul inca de mici. Stim cum trebuie sa arate rochia, cum vrem sa ne aranjam parul, ce muzica sa fie in playlist, care sa fie meniul etc.

Pe hartie totul pare usor, in practica, lucrurile se complica putin. Insa este adevarat ca poti scapa de toata bataia de cap angajand pe cineva care din asta traieste, din organizarea evenimentelor.

Nu zic nu acestei idei. Poate scapa mireasa de multe batai de cap, dar cand vine vorba de poze si inregistrari video, vreau perfectiune. Vreau sa pot alege omul sau echipa care sa surprinda magia clipei, care sa-mi redea pe pelicula povestea de basm pe care o voi trai. Vreau atentie la detalii, vreau emotie, vreau creativitate, vreau originalitate.

Cum gasesti toate astea? Mergi pe mana cunoscutilor de la care primesti recomandari sau alegi singur, dupa ce te-ai documentat bine pe internet?

Oricare ar fi varianta aleasa, ce conteaza pana la urma este protofoliul celui pe care ai sa il alegi sa dea viata eterna povestii tale.

Pentru cele/cei dintre voi care sunt in cautarea unui cameraman, am decis sa va recomand un videograf, un om care realizeaza filmari de nunta intr-un stil cinematografic, care ofera oamenilor o viziune originala a legaturii umane, "un artist care naste maiestrie si frumos" – Madalin Dumitru.

Daca va doriti emotie, creativitate, originalitate, daca va doriti un film de nunta in care sa vedeti si momentele importante din viata voastra inainte de a va fi cunoscut, momentul in care inimile voastre s-au intalnit si s-au daruit una alteia, dar si trairile de pana la oficializarea relatiei, cu alte cuvinte, daca va doriti o poveste, un film bine regizat si realizat, in care voi sunteti personajele principale, atunci lucrurile sunt clare, vi-l doriti pe cel care tocmai ce a fost declarat „Videograful anului 2013”.

Daca deja v-am starnit curiozitatea si doriti sa ii vedeti, atunci munca intrati pe Madvideo.ro. Acolo veti gasi un portofoiul impresionant, raspunsuri la toate intrebarile voastre, preturi si testimoniale.

Vizionati cateva din filmarile realizate de Madalin si echipa sa si imi veti da dreptate, poate unii dintre voi imi veti si multumi pentru recomandare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

RSS