Google+ Randuri pentru suflet: Talentul are un nume: Madalin Dumitru

miercuri, 29 ianuarie 2014

Talentul are un nume: Madalin Dumitru

Dupa cum ar spune un stimat domn profesor de-al meu, lucrurile bune nu se tac, asa ca nu voi tace nici eu.

Prea des auzim in ultima vreme despre lucruri rele si oameni care nu fac onoare tarii asteia si, pana la urma, nici speciei umane, si prea putin despre cei care, prin talentul si munca lor, reusesc sa isi indeplineasca visele, sa isi faca un nume cu renume.

Numele pe care vreau sa vi-l aduc astazi in atentie este acela al tanarului Madalin Dumitru, un tanar care a fost desemnat la inceputul anului acesta "Videograful anului 2013".

Daca unii dintre voi va intrebati cu ce se ocupa un videograf, aflati ca este cameramanul care va surprinde pe pelicula video cele mai frumoase momente din viata, fie ca este vorba despre cununie, nunta sau botez. Omul acela care, in ziua cea mai frumoasa pentru voi, se plimba cu camera de filmat in brate, grijuliu sa nu scape niciun detaliu, ca totul sa iasa perfect.

Poate parea o joaca de copil, insa nu-i nici pe departe asa. In spatele unui CD, pe care voi il primiti la sfarsitul contractului, sunt ani de munca, pasiune, experienta.

Pasiunea lui Madalin pentru fotografie a inceput in urma cu 16 ani, iar in 2014 munca sa a fost incununata cu laurii succesului si ai recunoasterii, prin castigarea, in urma unui concurs, a titlului de "Videograful anului 2013", acordat pe baza punctajului obtinut.

Ca sa va faceti si voi o idee, iata locurile pe care Madalin s-a clasat la cele 7 categorii:

  • Cel mai bun cameraman de nunta – locul 2 
  • Cel mai bun editor – locul 1
  • Save The Date – Love Story – locul 1 
  • Highlights – locul 2 
  • Trash the dress – locul 1 
  • Filmare de botez – locul 1 
  • Cel mai popular videograf – locul 1 


Nu-i o medalie de aur, nu-i un premiu Nobel, nu-i un loc 10 in clasamentul WTA, insa pentru Madalin Dumitru inseamna enorm, dupa cum el insusi declara:

"Pentru mine aceste rezultate inseamna enorm. Conditia impusa de a nu renunta chiar cu riscul de a incepe de la 0, astazi da roade oficiale. Anul 2013 pentru mine a fost anul extremelor. O prima parte in care am evoluat enorm si o a doua parte care m-a facut sa inteleg ca trebuie sa muncesc mult mai mult pentru ceea ce am ales sa fac in viata."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

RSS