Google+ Randuri pentru suflet: Romancele si secretul frumusetii

miercuri, 9 martie 2016

Romancele si secretul frumusetii

"Frmusetea are chipul tau
Luminat de dragoste mereu (...)"

Mereu imi vin in gand acest versuri adaptate de fiecare data cand ma vad cu cea mai buna prietena a mea. Si de fiecare data ma gandesc ca, da, este adevarat, romancele detin, fara doar si poate, secretul frumusetii. Ele sunt cele mai frumoase, iar ea, pentru mine, este romanca frunoasa care poate sa-ti faca viata frumoasa doar prin simpla aparitie. Are tenul precum cel al unui bebelus si, va vine sau nu sa credeti, eforturile de a-l mentine astfel sunt minime.

Imi veti spune: "Esti subiectiva!" Va voi raspunde ca, intr-adevar, "Frumusetea este in ochii celui care priveste", insa doar cu un pic de Farmec, si ceva ADN de calitate poti face cele mai frumoase poze, poze de care pana si modelele de pe copertele revistelor de moda ar fi geloase.

Secretul, reteta prietenei mele a fost si este simpla: o data pe saptamana infuzie de musetel, curatarea punctelor negre cu malai si aplicarea unei lotiuni homemade pe baza de albus de ou si miere; zilnic, dimineata si seara, creme din gama Gerovital Plant.

De curand, o data cu lansarea noii game Gerovital Plant, cea pe baza de ulei organic din Floare de Mac, prietena mea mi-a dezvaluit ca foloseste o crema de zi, o crema antirid revitalizanta SPF 10, fara conservanti, care contine, pe langa uleiul organic de Floare de Mac, vitaminele A si E, centerox, ulei Inca Omega, ceara de albine, unt de cacao și Ceramidyl-Omega, ingrediente care ajuta la restructurarea epidermei si redau pielii una din functiile sale de baza, aceea de bariera de protectie.


Seara, crema nutritiva multivitamine, de asemenea pe baza de ulei organic din Flori de Mac, cu uleiuri naturale de Inca Omega, Squalane, Jojoba si vitaminele A si E, cu Ceramidyl-Omega si panthenol, fara conservanti, face minuni.

Cele doua combinate, plus tratamentul saptamanal, au ca rezultat un ten de invidiat, fara varsta, luminos si emanand sanatate.

Uneori stau si ma intreb daca nu cumva, dincolo de aliatul numarul 1 al romancelor aka Farmec si Gerovital, nu cumva frumusetea este codata in ADN-ul nostru de romance?!

Acest articol a fost scris pentru proba 4 a Spring SuperBlog 2016.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

RSS