Google+ Randuri pentru suflet: SuperBlog 2015

sâmbătă, 3 octombrie 2015

SuperBlog 2015

Intr-o zi m-am asezat in fata laptopului, lucru pe care in ultima vreme recunosc ca il fac din ce in ce mai rar, asta pentru ca fetita mea de 1 an si 2 luni imi ocupa tot timpul, si mi-am verificat e-mail-ul. Printre multele care se adunasera era si unul care anunta inceperea unei noi editii a competitiei SuperBlog.

Mi-am amintit cu drag de primele mele participari, de premiile castigate, de cele doua diplome pe care le pastrez cu sfinteniei si mi-am spus ca, desi stiu ca timpul nu este deloc de partea mea, ar trebui sa incerc din nou.

Nu pentru premii care din cate am vazut sunt vor fi oferite de Avizez.ro, Azerty.ro, Banca Transilvania, BateriiAuto.net, Buchete Trandafiri, Chic Elite, Colop Romania, COTY, Delaco, Elastimpex, ELLIS, Farmec, Golden Tulip Times, GTools.ro, MagazinulDeCani.ro, MarketOnline.ro, MediaDOT, Nutrivita, Total Pro Beauty, TShirts.ro, Vacante Speciale, ci de dragul competitiei, de dragul asteptarii evaluarii articolului participant la proba, de dragul diplomei…

Asa ca, inarmata cu inspiratie – sper, dorinta si curaj, imi fac anuntata participarea la editia din acest an a competitiei SuperBlog!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

RSS