Google+ Randuri pentru suflet: Ce Ne Dorim in Turism sau luna de miere perfecta

marți, 22 martie 2016

Ce Ne Dorim in Turism sau luna de miere perfecta

- Nu vrei sa o pregatesti pe cea mica pentru o iesire? Simt ca ma ia cu somn si nu as vrea sa imi pierd ziua dormind, ii spune sotul sotiei intr-o zi de sambata.

- Cum sa nu, imediat ii pun ceva pe ea, ii raspunde sotia. Era mai mult decat bucuroasa ca va ramane singura. Avea nevoie de cateva momente de relaxare.

Cei doi - tatal si fiica - ies pe usa veseli si galagiosi. Mama inchide usa si se intinde pe canapea cu telecomanda in mana.

De fapt, tatal voia sa de o fuga pana la CND Turism si nu stia cum sa faca asta fara a da nimic de banuit mamei. Asa ca, gasind scuza cu plimbarea in parc, odata iesit din scara blocului, se suie cu cea mica intr-un taxi si pleca spre centrul orasului sa planuiasca o vacanta exotica pentru jumatatea sa.

Ajunsi la destinatie, cei doi intra in agentia de turism.

- Buna ziua, ii intampina o voce calda. Cu ce va putem ajuta?

- Buna ziua, domnisoara! Am dori si noi cateva oferte turistice, daca se poate, si spunand asta ii face complice cu ochiul fiicei sale.

- Avem cateva oferte speciale, doriti sa le vedeti pe acestea sau aveti ceva special in minte?

- Am dori ceva special pentru ceva mai mult decat o simpla vacanta. Vedeti dumneavoasta, eu si sotia mea implinim doi ani de la casatorie, insa nici pana azi nu am ajuns sa mergem in luna de miere. Niciodata nu am avut timp pentru vacante speciale, mai ales de cand s-a nascut cea mica. Acum, cu ocazia aniversarii, as dori sa ii fac o surpriza scumpei mele sotii.


- In acest caz, optiunea dumneavoastra trebuie sa fie Bali, o insula mica din Indonezia, invecinata cu Java si Lombok, inconjurata de corali. Aici plajele din sud au nisip alb si fin, iar cele din nord sunt vulcanice, cu nisip negru si stralucitor. Clima este una tropicala, cu temperaturi medii anuale de 30 de grade Celsius. Va putem oferi un program de 7 nopti la Pita Maha Resort & Spa. Denumirea hotelului elegant de 5 stele inseamna "mare stralucitoare". Acesta este situat in Ubud, unul dintre principalele centre culturale si artistice din Bali. Hotelul are 24 de vile cu piscina privata, dispuse in stilul satelor din Bali. Plecarea se face din Frankfurt. Tariful este de la 1155 euro de persoana si include bilet de avion dus intors Frankfurt - Bali - Frankfurt; cazare cu masa mic dejun; taxele de aeroport; asistenta turistica. In pretul pachetului nu sunt incluse biletul de avion Bucuresti-Frankfurt-Bucuresti; asigurarea medicala de calatorie si asigurarea STORNO; transferul aeroport-hotel-aeroport; excursiile optionale. Printre atracțiile turistice din Bali ar fi apusul de soare la Templul Tanah Lot; vizite la Templul Taman Ayun, Templul Sadha Kapal, Templul Uluwatu; vizita la Centrul de Arta si Muzeul de pictura din Ubud; puteti face surf pe creasta unui val în Uluwatu; incursiune spre muntele Kintamani; vizite la vestitele orezarii în terase; rafting pe râul Ayung; puteti face o croaziera în insulele învecinate; sau puteti vizita parcurile West Bali National Park, Bali Bird Park, Butterfly Park, Monkey Forest.


- Pare a fi destinatia perfecta, cat despre hotel - sunt sigur ca ii va placea sotiei la nebunie. Ramane acesta, domnisoara. In turism, destinatiile sunt nelimitate, insa luna de miere este doar una.

Sotul indeplini toate formalitatile necesare, plati pentru vacanta exotica si pleca spre urmatoarea destinatie care cu siguranta ca facea parte din numeroase circuite turistice: parcul Cismigiu din capitala tarii. Mai avea o datorie, si aceasta era fata de fiica sa care statuse cuminte alaturi de el.

Acest articol a fost scris pentru proba 9 a Spring SuperBlog 2016.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

RSS