Google+ Randuri pentru suflet: Declaratie de dragoste

sâmbătă, 2 martie 2013

Declaratie de dragoste


Am reascultat zilele trecute, pentru a nu stiu cata oara, Shakira - Que me quedes tu si raman la convingerea ca este una dintre cele mai frumoase declaratii de dragoste.

Unii dintre voi deja veti stramba din nas. Shakira? Da, Shakira. Gusturile nu se discuta! :P Si daca nu va plac ritmurile ei, urmariti, va rog, versurile.

E atat de simplu si totusi atat de profund.

Cati dintre noi nu am simtit ca lumea ar putea sa se sfarseasca in orice clipa si nici nu ne-ar pasa atat timp cat persoana de langa noi este inca alaturi de noi? Cati dintre voi n-ati facut o asemenea declaratie persoanei iubite? Cati dintre voi ati auzit asftel de cuvinte din partea jumatatii?

Poate ca Valentine's Day a trecut, la fel si Dragobetele, si poate ca o postare pe tema asta nu si-ar mai avea rostul, insa eu una consider ca nu ai nevoie de o zi (cazul romanilor, ca, deh, ei sunt mai cu mot - 2) anume in care sa-ti declari sau sa-ti arati dragostea. Fiecare zi e o zi a iubirii cand iubesti. Si de ce sa nu-i persoanei speciale din viata ta cuvintele urmatoare zilnic:

Pero que me quedes tu
Y me quede tu abrazo
Y el beso que inventas cada dia
Y que me quede aqui
Despues del ocaso
Para siempre tu melancolia
Porque yoooo, yoo si, si
Que dependo de ti
Y si me quedas tu
Me queda la vida...?

Enjoy the video!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

RSS